فینگولر

تارت آلو

تارت آلو


مواد لازم
آرد : ۲ و یک چهارم فنجان
کره : یک فنجان ( آن را به نیم قسمت کنید)
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
آب : یک سوم فنجان( بسیار خنک)
مواد لازم برای درون تارت
آلو : ۷ کیلو، شسته شده و خشک کرده….(آب اضافی آن گرفته شده…)
شکر :یک چهارم فنجان
سفیده تخم مرغ : یک عدد، به آرامی زده شده…
طرز تهیه
۱- آرد و نمک و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید. بعد قسمتی از کره را اضافه کرده و با انگشت نیشگون بگیرید تا حالت خرده نان بخودش بگیرد.
۲- وسط آن را گود کنید و آب و وانیل را داخل آن بریزید. با سرعت خمیر را آماده کنید. زیاد هم نزنید.
۳- خمیر را دو قسمت کنید ، قسمتی را قبل از رول کردن داخل کیسه فریزر قرار داده و در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه نگهدارید.
۴- برای درست کردن مواد داخل تارت، ابتدا تکه باقی مانده را رول کرده و در ظرف پخت به شکل مستطیل باز کنید.
۵- تکه های آلو را روی شیرینی قرار دهید بطوریکه در همه جای شیرینی به ضخامت ۵/۲ سانتی متر باشد. باقی مانده آلوها را نیز ببرید تا شکافها را با آن پر کنید.. سپس روی آن شکر بپاشید.
۶- قسمت دوم خمیر را به اندازه مستطیلی بزرگتر از خمیر اول باز کنید. آن را روی آلوها قرار داده و صاف کنید و لبه های آنرا تمیز و یکد ست کنید.
۷- تارت را به دو نیم قسمت کنید. سفیده تخم مرغ زده شده را روی تارت بمالید تا همه جای آن ظاهری براق به خود بگیرد.
۸- شیرینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. شما میتوانید آب آلوی بیرون زده از تارت را جدا کرده و استفاده کنید تا اطراف تارت در ظرف پخت تمیز تر دیده شود….
۰